Alive and kickin

Whatever your 100% is, give it!

 

Inschrijven

THAI / KICKBOXEN

We beginnen altijd met een spelvorm voor de warming up, daarna zullen de verschillende technieken aan bod komen: zowel stoot als traptechnieken. Er zit veel afwisseling in onze lessen, tussendoor worden er veel kracht, snelheid en souplesse oefeningen gedaan.

TEA BO / LADY KICKBOXEN

Met muziek en eventueel met bokszakken zal er getraind worden op lenigheid, vetverbranding, kracht en doorzettingsvermogen. Iedere vrouw kan deelnemen aan de lessen! Het fysieke contact met andere vrouwen tijdens deze lessen is minimaal. Deze les is alleen voor vrouwen. In de zaal zal dit zorgvuldig afgeschermd worden.

PRIVÉ TRAINING

U geeft aan wat u graag wilt (boksen, thaiboksen, conditie, gewichtsregulering, enz.) en wij zorgen voor een programma. U bepaalt de lat, u bepaalt uw doel, wij helpen u graag met dat doel bereiken en proberen u net een beetje meer uit uzelf te halen!

In deze les weerbaarheidstraining richten wij ons op mensen die om wat voor reden dan ook, niet aan de reguliere lessen kunnen of willen meedoen.

Het kan te maken hebben fysieke beperkingen, maar ook sociale, emotionele redenen. In een beschermde omgeving (de lessen zijn discreet) kan iedereen zich vrij voelen, niets moet en alles mag. U mag vooraf aangeven waar uw aandachtspunten liggen. Onze trainer Michali zal met u het beste uit uzelf halen. U bent alive and kickin’!

Doelgroep:

14-80 jaar

Benodigdheden (spullen kunnen bij ons de eerste maand geleend worden):

  • Bokshandschoenen
  • Eventueel scheenbeschermers

Trainer(s): Giovanni, Milton 

Als u de gratis proeflessen zijn bevallen,
kunt u kiezen voor een proefabonnement.
Vraag naar het formulier voor een proefabonnement
bij één van de trainers of Anneke van de administratie.