Donderdag trainingsdag!

Donderdag trainingsdag!
 
Op de donderdagmiddag gaan wij ons lesaanbod uitbreiden! Wij hebben een mooi ‘sportmenu’ bedacht voor deze middag. Wij geven onderstaande lessen op het kunstgrasveld en de skatebaan in Palenstein van 15.45-16.45.
 
Wat denk jij van de volgende lessen binnen 1 uur:
1. Kickboksen
Alle kids kunnen een lekkere intensieve en leerzame les krijgen van trainer Giovanni. Alle kids van 6 jaar en ouder zijn welkom. Neem jouw bokshandschoenen en scheenbeschermers mee.
2. Alive and Kickin’ kidz
Kinderen die speciale aandacht nodig hebben en die niet binnen een reguliere les willen of kunnen trainen, kunnen onder leiding van Natascha een heerlijke les volgen, waarbij wij er vanuit gaan van wat het kind juist wel kan. Deze les duurt 45 minuten, dus van 15.45-16.30. De kickboksspullen kunnen mee!
3. Fit kidz
Kinderen gaan lekker door de wijk rennen en gaan allerlei oefeningen en spelletjes doen. Zo blijf al spelend lekker fit. De sport en bewegen stagiaires Daan en Aimée gaan met de kids mee! Je hebt geen spullen nodig!
4. Fit 13+
Speciaal voor de jongeren van 13 jaar en ouder! Tijdens de Lockdownperiode is de beweging van deze leeftijdsgroep dramatisch verminderd, er is zelfs sprake van demotivatie en stress! Tijd om te gaan sporten! Vanessa gaat lekker aan de slag met jullie met allerlei oefeningen om fit te worden of te blijven! Je hebt geen spullen nodig!
Ps: van 19.00-20.00 kunnen de volwassenen onder leiding van Martijn trainen op de donderdag!

Related Posts

Categorie