Alle dagen in de week geopend!

Gratis proeflessen

Whatever your 100% is, give it!

Doe mee met gratis proeflessen

Mocht u eens vrijblijvend kennis willen maken met het (thai/kick)boksen, Tae Bo/Lady kickboksen of één van onze andere disciplines? Dan bent u van harte welkom voor 2 gratis proeftrainingen!

Voor de trainingen is sportieve kleding nodig. Als u geen handschoenen heeft (of scheenbeschermers), kunt u deze van ons lenen. Wij verzoeken wel ieder lid zsm eigen spullen aan te schaffen, dit is frisser voor uzelf en handiger voor ons.

Wij kunnen u helpen bij het aanschaffen van nieuwe spullen, wij hebben handschoenen te koop.

Proefabonnement 4 lessen voor maar €15,- !

Als u de gratis  proeflessen zijn bevallen, kunt u kiezen voor een proefabonnement. Vraag naar het formulier voor een proefabonnement bij één van de trainers of Anneke van de administratie.

10 rittenkaart: 10 lessen voor maar €45,– !

Kunt u niet regelmatig trainen? Wilt u niet vast zitten aan een abonnement? Wilt u trainen wanneer u wilt? Neem dan bij ons een 10 rittenkaart.  Het abonnement is voor onbepaalde tijd geldig.

THAI / KICKBOXEN

We beginnen altijd met een spelvorm voor de warming up, daarna zullen de verschillende technieken aan bod komen: zowel stoot als traptechnieken. Er zit veel afwisseling in onze lessen, tussendoor worden er veel kracht, snelheid en souplesse oefeningen gedaan.

TEA BO / LADY KICKBOXEN

Met muziek en eventueel met bokszakken zal er getraind worden op lenigheid, vetverbranding, kracht en doorzettingsvermogen. Iedere vrouw kan deelnemen aan de lessen! Het fysieke contact met andere vrouwen tijdens deze lessen is minimaal. Deze les is alleen voor vrouwen. In de zaal zal dit zorgvuldig afgeschermd worden.

PRIVÉ TRAINING

U geeft aan wat u graag wilt (boksen, thaiboksen, conditie, gewichtsregulering, enz.) en wij zorgen voor een programma. U bepaalt de lat, u bepaalt uw doel, wij helpen u graag met dat doel bereiken en proberen u net een beetje meer uit uzelf te halen!