Kickboksen (jeugd)

Whatever your 100% is, give it!

 

Kickboksen is een trefspel met handschoenen, raken en niet geraakt worden, in tegenstelling tot het boksen, worden er ook traptechnieken toegestaan. De les begint met een altijd wisselende warming up met veel spelelementen. Daarna leert men de verschillende stoot en traptechnieken en combinaties daarvan. Veel van de oefeningen worden in tweetallen gedaan. Alle niveaus sporten met elkaar. Bijna elke training wordt afgesloten met een sparren (dit is echter geen verplichting). Men kan dan de geleerde technieken in de praktijk gebruiken. Een bitje is hierbij een verplichting! Kickboksers moeten een helm dragen tijdens het sparren. Wij kennen ook een wedstrijdgroep. Met deze kinderen gaan wij op gala’s echte wedstrijden vechten.

Doelgroep:

5-14 jaar

Benodigdheden (spullen kunnen bij ons de eerste maand geleend worden):

  • Bokshandschoenen
  • Scheenbeschermers
  • Bitje

Trainer(s): Johan Huurman, Milton Ajaiso, Naomi Toney, Martijn Buis

Inschrijven

THAI / KICKBOXEN

We beginnen altijd met een spelvorm voor de warming up, daarna zullen de verschillende technieken aan bod komen: zowel stoot als traptechnieken. Er zit veel afwisseling in onze lessen, tussendoor worden er veel kracht, snelheid en souplesse oefeningen gedaan.

TEA BO / LADY KICKBOXEN

Met muziek en eventueel met bokszakken zal er getraind worden op lenigheid, vetverbranding, kracht en doorzettingsvermogen. Iedere vrouw kan deelnemen aan de lessen! Het fysieke contact met andere vrouwen tijdens deze lessen is minimaal. Deze les is alleen voor vrouwen. In de zaal zal dit zorgvuldig afgeschermd worden.

PRIVÉ TRAINING

U geeft aan wat u graag wilt (boksen, thaiboksen, conditie, gewichtsregulering, enz.) en wij zorgen voor een programma. U bepaalt de lat, u bepaalt uw doel, wij helpen u graag met dat doel bereiken en proberen u net een beetje meer uit uzelf te halen!

Als u de gratis proeflessen zijn bevallen,
kunt u kiezen voor een proefabonnement.
Vraag naar het formulier voor een proefabonnement
bij één van de trainers of Anneke van de administratie.