Ouder kindles (kick)boksen

Whatever your 100% is, give it!

 

In deze unieke les sporten ouder en kind samen. De les begint met een warming up met veel spel en bootcamp elementen, je bent lekker met jouw eigen kind sporten.

Na de warming up leren we de technieken. Hierbij zullen we ook de ouders en kinderen onderling laten oefenen, dan kan je even met iemand met dezelfde kracht en gewicht de oefeningen doen.

Deze lessen zijn heel waardevol voor ouder en kind.

Doelgroep:

5-60 jaar

Benodigdheden (spullen kunnen bij ons de eerste maand geleend worden):

  • Bokshandschoenen
  • Scheenbeschermers
  • Bitje

 

Trainer(s): Milton Ajaiso, Johan Huurman

Inschrijven

THAI / KICKBOXEN

We beginnen altijd met een spelvorm voor de warming up, daarna zullen de verschillende technieken aan bod komen: zowel stoot als traptechnieken. Er zit veel afwisseling in onze lessen, tussendoor worden er veel kracht, snelheid en souplesse oefeningen gedaan.

TEA BO / LADY KICKBOXEN

Met muziek en eventueel met bokszakken zal er getraind worden op lenigheid, vetverbranding, kracht en doorzettingsvermogen. Iedere vrouw kan deelnemen aan de lessen! Het fysieke contact met andere vrouwen tijdens deze lessen is minimaal. Deze les is alleen voor vrouwen. In de zaal zal dit zorgvuldig afgeschermd worden.

PRIVÉ TRAINING

U geeft aan wat u graag wilt (boksen, thaiboksen, conditie, gewichtsregulering, enz.) en wij zorgen voor een programma. U bepaalt de lat, u bepaalt uw doel, wij helpen u graag met dat doel bereiken en proberen u net een beetje meer uit uzelf te halen!

Als u de gratis proeflessen zijn bevallen,
kunt u kiezen voor een proefabonnement.
Vraag naar het formulier voor een proefabonnement
bij één van de trainers of Anneke van de administratie.