Personal training

Whatever your 100% is, give it!

 

U bepaalt uw doel en wij gaan u daarbij helpen. Doelen kunnen zijn: conditieverbetering, afvallen of techniek verbeteren, U kunt zowel boksen als kickboksen kiezen. U werkt met 1 trainer. Na een intensieve warmping up zal er aan techniek en conditie gewerkt worden. U heeft zelf invloed op de les, geeft aan waar de behoeften liggen, wij zorgen voor de uitdaging en steunen u in het behalen van de doelen. De kosten van deze lessen staan los van de abonnementen.

Doelgroep:

14-80 jaar

Benodigdheden (spullen kunnen bij ons de eerste maand geleend worden):

  • Bokshandschoenen
  • Eventueel scheenbeschermers

Trainer(s): Ismaïl Doulache, Milton Ajaiso, Malika van der Bosch, Naomi Toney en Johan Huurman

Inschrijven

THAI / KICKBOXEN

We beginnen altijd met een spelvorm voor de warming up, daarna zullen de verschillende technieken aan bod komen: zowel stoot als traptechnieken. Er zit veel afwisseling in onze lessen, tussendoor worden er veel kracht, snelheid en souplesse oefeningen gedaan.

TEA BO / LADY KICKBOXEN

Met muziek en eventueel met bokszakken zal er getraind worden op lenigheid, vetverbranding, kracht en doorzettingsvermogen. Iedere vrouw kan deelnemen aan de lessen! Het fysieke contact met andere vrouwen tijdens deze lessen is minimaal. Deze les is alleen voor vrouwen. In de zaal zal dit zorgvuldig afgeschermd worden.

PRIVÉ TRAINING

U geeft aan wat u graag wilt (boksen, thaiboksen, conditie, gewichtsregulering, enz.) en wij zorgen voor een programma. U bepaalt de lat, u bepaalt uw doel, wij helpen u graag met dat doel bereiken en proberen u net een beetje meer uit uzelf te halen!

Als u de gratis proeflessen zijn bevallen,
kunt u kiezen voor een proefabonnement.
Vraag naar het formulier voor een proefabonnement
bij één van de trainers of Anneke van de administratie.