Sportspot Palenstein


 

Onze club doet mee aan de sportimpuls ‘Sportspot Palenstein’. Vanaf het begin van dit jaar tot aan de voorjaarsvakantie zullen wij veel lessen gaan verzorgen voor de 3 basisscholen uit Palenstein: de Meerpaal, de Jacobsvlinder en de Achtsprong. Bij de Meerpaal doen Naomi en Johan dit op de maandagmiddag van 14.30-15.30 in de Cor van Zijpzaal en in onze gym (op maandag 4 februari). Voor de Jacobsvlinder verzorgen Naomi en Milton de lessen op de school zelf: op de vrijdag van 11.00-14.00. Op de Achtsprong zal Michali, Ricardo en Natascha in samenwerking met stagiair Marwan de lessen verzorgen in de zaal en op donderdag 7 februari zal dit in de gym plaatsvinden. De lessen van Naomi (Total body Workout en ladykickboksen) zullen deze dag plaatsvinden in Cor van Zijpzaal (Rakkersveld 255) van het Castellum.

Op dinsdag 12 februari organiseren wij een kickbokstoernooi voor de leerlingen van de 3 scholen. Onze kickboksles van deze middag komt te vervallen.

Op dinsdag 19 februari hebben de kinderen de kans om deel te nemen aan een reguliere les van onze club. Voor het volledige programma van  ‘Sportspot Palenstein’ verwijzen wij u naar de poster die in onze gym hangt.

Related Posts

Leave a Reply

Categorie

Laatste reactie’s