Tae Bo ladykickboksen

Whatever your 100% is, give it!

 

In deze les kunt u een complete workout verwachten. Zo  wordt er veel met fitness en cardio-elementen gewerkt. Er wordt met handschoenen gwerkt en eventueel met scheenbeschermers. Met muziek en eventueel met bokszakken zal er getraind worden op lenigheid, vetverbranding, kracht en doorzettingsvermogen. Iedere vrouw kan deelnemen aan deze lessen! De lessen zijn discreet, dat wil zeggen dat de lessen achter een gordijn plaatsvinden en er zullen alleen vrouwen aanwezig zijn in deze ruimte.

Doelgroep:

14-80 jaar

Benodigdheden (spullen kunnen bij ons de eerste maand geleend worden):

  • Bokshandschoenen
  • Scheenbeschermers

Trainer(s): Malika van der Bosch

Inschrijven

THAI / KICKBOXEN

We beginnen altijd met een spelvorm voor de warming up, daarna zullen de verschillende technieken aan bod komen: zowel stoot als traptechnieken. Er zit veel afwisseling in onze lessen, tussendoor worden er veel kracht, snelheid en souplesse oefeningen gedaan.

TEA BO / LADY KICKBOXEN

Met muziek en eventueel met bokszakken zal er getraind worden op lenigheid, vetverbranding, kracht en doorzettingsvermogen. Iedere vrouw kan deelnemen aan de lessen! Het fysieke contact met andere vrouwen tijdens deze lessen is minimaal. Deze les is alleen voor vrouwen. In de zaal zal dit zorgvuldig afgeschermd worden.

PRIVÉ TRAINING

U geeft aan wat u graag wilt (boksen, thaiboksen, conditie, gewichtsregulering, enz.) en wij zorgen voor een programma. U bepaalt de lat, u bepaalt uw doel, wij helpen u graag met dat doel bereiken en proberen u net een beetje meer uit uzelf te halen!

Als u de gratis proeflessen zijn bevallen,
kunt u kiezen voor een proefabonnement.
Vraag naar het formulier voor een proefabonnement
bij één van de trainers of Anneke van de administratie.