Alle dagen in de week geopend!

Tae Bo/Ladykickboksen en Ladykickboksen

Whatever your 100% is, give it!

Tae Bo/Ladykickboksen

Deze lessen worden gegeven door Mailka van der Bosch en bevatten minder fysiek contact dan het Ladykicken. Zo wordt er veel met fitness en cardio-elementen gewerkt. Met muziek en eventueel met bokszakken zal er getraind worden op lenigheid, vetverbranding, kracht en doorzettingsvermogen. Iedere vrouw kan deelnemen aan de lessen!

Malika heeft vele sportcursussen gevolgd bij de AALO: Tae bo, Fitness, Kickfun en Aerobic. Tevens heeft zij een kickbokscursus gevolgd.

Ladykickboksen

Deze lessen zijn meer de traditionele kickbokslessen met techniek, uithoudingsvermogen en het aanleren van combinaties. Bij deze lessen is er ook meer fysiek contact. Naomi heeft de  opleiding Kickbokstrainer KSS 2 bij de SKMO gevolgd.
Deze lessen zijn alleen voor vrouwen. De zaal wordt volledig afgeschermd door gordijnen.
Voor deze les heb je het volgende nodig:

  • Sportkleding
  • Eventueel een handdoek
  • Eventueel bokshandschoenen (ook te leen)

THAI / KICKBOXEN

We beginnen altijd met een spelvorm voor de warming up, daarna zullen de verschillende technieken aan bod komen: zowel stoot als traptechnieken. Er zit veel afwisseling in onze lessen, tussendoor worden er veel kracht, snelheid en souplesse oefeningen gedaan.

TEA BO / LADY KICKBOXEN

Met muziek en eventueel met bokszakken zal er getraind worden op lenigheid, vetverbranding, kracht en doorzettingsvermogen. Iedere vrouw kan deelnemen aan de lessen! Het fysieke contact met andere vrouwen tijdens deze lessen is minimaal. Deze les is alleen voor vrouwen. In de zaal zal dit zorgvuldig afgeschermd worden.

PRIVÉ TRAINING

U geeft aan wat u graag wilt (boksen, thaiboksen, conditie, gewichtsregulering, enz.) en wij zorgen voor een programma. U bepaalt de lat, u bepaalt uw doel, wij helpen u graag met dat doel bereiken en proberen u net een beetje meer uit uzelf te halen!

Als u de gratis proeflessen zijn bevallen,
kunt u kiezen voor een proefabonnement.
Vraag naar het formulier voor een proefabonnement
bij één van de trainers of Anneke van de administratie.