Total bodywork out

Whatever your 100% is, give it!

 

In deze les worden door allerlei verschillende oefeningen alle spiergroepen behandeld. Er wordt aan kracht, conditie en lenigheid gewerkt. Deze les kent veel parcours en bootcamp elementen. Even lekker er alles uitgooien en zweten maar! Op maandag wordt deze les aan mannen en vrouwen gegeven, op de andere dagen is deze les alleen voor vrouwen.

Doelgroep:

14-80 jaar

Benodigdheden

  • Sportkleding

Trainer(s): Malika van der Bosch, Naomi Toney en Michali van den Boom (gemixt op maandag)

Inschrijven

THAI / KICKBOXEN

We beginnen altijd met een spelvorm voor de warming up, daarna zullen de verschillende technieken aan bod komen: zowel stoot als traptechnieken. Er zit veel afwisseling in onze lessen, tussendoor worden er veel kracht, snelheid en souplesse oefeningen gedaan.

TEA BO / LADY KICKBOXEN

Met muziek en eventueel met bokszakken zal er getraind worden op lenigheid, vetverbranding, kracht en doorzettingsvermogen. Iedere vrouw kan deelnemen aan de lessen! Het fysieke contact met andere vrouwen tijdens deze lessen is minimaal. Deze les is alleen voor vrouwen. In de zaal zal dit zorgvuldig afgeschermd worden.

PRIVÉ TRAINING

U geeft aan wat u graag wilt (boksen, thaiboksen, conditie, gewichtsregulering, enz.) en wij zorgen voor een programma. U bepaalt de lat, u bepaalt uw doel, wij helpen u graag met dat doel bereiken en proberen u net een beetje meer uit uzelf te halen!

Als u de gratis proeflessen zijn bevallen,
kunt u kiezen voor een proefabonnement.
Vraag naar het formulier voor een proefabonnement
bij één van de trainers of Anneke van de administratie.