Update Corona-BCZ

Beste leden,
 
Vanavond wordt bekend gemaakt tot wanneer BCZ nog gesloten zal zijn. Het zal u niet ontgaan zijn dat dit voor een langere periode zal zijn.
 
Woensdag komen wij met een statement i.v.m. de contributie. Wij zullen dan ook weer de nieuwsbrief verzenden via de mail.
 
Wij hebben veel steunbetuigingen en medeleven mogen ontvangen van de leden. Onze dank hiervoor is onbeschrijfelijk groot. Het werkt natuurlijk 2 kanten op, BCZ is ook van jullie, van iedereen. Wij zijn ook blij dat dat er maar een enkeling zijn lidmaatschap heeft opgezegd. Dat het maar om een handje vol gaat, wil wat zeggen over de loyaliteit en de band die wij met elkaar hebben, zeker in deze moeilijke tijden is dat belangrijk. Om dit laatste te benadrukken mogen wij van een lid (zelfs bij naam) de volgende mail publiceren:
 
“Beste BCZ,
 
Ik heb een berichtje op Facebook gelezen waarin wordt vermeld dat in april 50% van de contributie in rekening gebracht wordt.
 
Ik vind dat een heel vriendelijk voorstel maar ik denk dat jullie kosten ook gewoon doorlopen. Ik wil graag mijn (gehele gezin) contributie 100% betalen.
 
We zitten met z’n allen in de Coronacrisis en juist nu moeten we elkaar steunen zodat we er allemaal weer gezond uit komen!
 
Groeten, Rogier”

Related Posts

Categorie