Update i.v.m. Coronavirus

Beste leden,

Het zijn rare en zware tijden en wellicht wordt het nog zwaarder, wij hopen dat u voor persoonlijk leed bespaard zal blijven. Helaas zijn de regels duidelijk geworden: alle sportclubs moeten sluiten t/m 6 april. Ook Boxing Club Zoetermeer valt onder deze regels en wij zullen dus t/m 6 april de deuren moeten sluiten en geen groepslessen aanbieden.

De regels kunnen veranderen en bijvoorbeeld ook nog verlengd worden, hopelijk gebeurt dit niet. De ontwikkelingen volgen elkaar heel snel op. Hou onze social media en de website in de gaten.

U zult door de stringente maatregelen als lid denken: ik betaal wel de contributie, maar kan niet sporten, ik zeg op! Dit is een logische gedachte. Wij verzoeken jullie het abonnement niet op te zeggen. Elk lidmaatschap is ons zo dierbaar, zonder jullie is er geen Boxing Club Zoetermeer! Wij willen als Boxing Club Zoetermeer graag vooruit denken en met u meedenken. Wij hebben het volgde besloten:

1. In april zullen wij, als wij weer na 6 april mogen sporten met elkaar, ieder lid dat via de automatische incasso betaalt, 50% korting geven in deze maand.
2. Van alle leden die lid zijn via de ZoetermeerPas, zullen wij het lidmaatschap verlengen met een halve maand.
3. ALLE leden mogen na opening de eerste maand ONBEPERKT komen sporten.

Wij hopen dat wij elkaar weer na 6 april mogen begroeten in onze gym. Voor nu willen wij als team iedereen kracht en gezondheid toewensen, zorg voor elkaar! Osu…

Vriendelijke groeten,
Team Boxing Club Zoetermeer

Related Posts

Categorie